Despre mine

Cine sunt eu? Un spirit care s-a intrupat din iubire, pentru care iubirea este lucrul cel mai important, pentru care am putut merge o noapte intreaga intr-un tren inghetat si apoi sa calatoresc cu doua avioane catre un alt continent pentru a-mi reface relatia cu cel care fugise de el si de mine, pentru care m-am luptat cu mine insami ca sa invat sa iert si sa cred in posibilitatea de a birui raul si in puterea rugaciunii, care a facut greseli si a incercat sa le repare, care a gresit din nou, care s-a identificat cu cel iubit pana la a nu-si mai sti identitatea proprie, care a trait atat extazul, cat si agonia iubirii si care se simte chemat sa impartaseasca experientele si lectiile iubirii ca trepte ale devenirii si regasirii noastre spirituale.

11 thoughts on “Despre mine

  1. multumesc ca mati contactat si anul acesta ,imi este de folos sa citesc postari si versuri imi pare rau ca…. am avut o persoana oana miclovan pe gmail cu care ma conversam mult pe teme iubirii a dragostei si ma intelegea dar acum nu stiu ce sa intamplat de nu imi mai scrie …sufar cumplit…nu ma regasesc…

    • Ma bucur ca-ti e de folos ce iti trimit, dar incearca sa nu suferi cumplit. Cine stie ce s-a putut intampla cu Oana! Roaga-te pentru ea si pentru tine poate va aparea alta Oana!

  2. Imi doresc din tot sufletul sa gasesc si eu puterea de a ierta si de a regasi iubirea ce ne-a legat 22 de ani, dar atita timp cit el fuge de mine si cred ca si de el insusi ,nu vad nici o posibilitate de a -mi indeplini aceasta dorinta.E atita adevar in articolele tale,dar tot nu stiu cum as putea sa-mi vindec rana din suflet.

    • Te inteleg foarte bine, Elena, este cu atat mai greu cu cat a fost ceva un timp atat de indelungat. Poate ca ai nevoie de mai mult timp pentru a vindeca rana si poate de a scapa de dependenta pe care fara sa vrei ai creat-o. Ai nevoie sa te regasesti pe tine, sa iti redai puterea si apoi vezi tu ce pui in loc. Nu poti sa-l opresti din fuga lui decat rugandu-te pentru el si nu ca sa se intoarca la tine, ci pentru ca fiecare dintre voi sa-si gaseasca pacea, locul si rostul. Daca se linisteste si se intoarce, inseamna ca este voia lui Dumnezeu sa fiti impreuna, daca nu se intoarce, lasa-l in pace, ca inseamna ca nu va este de folos unul altuia sa fiti impreuna. Asa cum acceptam sa luam un medicament amar fiindca ni-l prescrie medicul ca sa ne faca bine, asa trebuie sa acceptam si situatiile mai dureroase si sa le tratam ca pe provocari sau oportunitati de a creste, de a evolua. Rabdare, nadejde si rugaciune si te vei vindeca!

    • Elena, numai tu poti sa iti vindeci rana din suflet…iubirea ta a fost conditionata altfel nu ai suferi ..cand iubesti pe cineva si vezi ca acel cineva te paraseste , din iubirea pe care o ai pt el il dai drumul fara sa suferi…aceasta este iubirea neconditionata, acea iubire fara atasamente pe care Iisus ne-a adus-o prin suferinta lui!….ati avut o lectie amandoi de invatat din acea relatie, unul dintre voi a invatat, a evoluat si a plecat…tu nu ti-ai invatat lectia de aceea suferi…iarta-te pentru ca nu ii dai drumul si iubeste-te pe tine insuti asa cum l-ai iubit pe el…te vei descatusa…uite-te in jur la creatia lui Dumnezeu cata este de frumoasa, lasa trecutul , nu trai in el, cu el…traieste azi si vei avea roade maine….este greu dar daca ai inteles ce am scris , straduiete-te si vei reusi…iubeste-te omule frumos , ca de fapt iubesti esenta divina din tine…de care majoritatea uitam!….iti doresc iertare si iubire de tine priveste in lumina si fii binecuvantata, Elena!

  3. MULTUMESC ! Imi face foarte bine ca te simt alaturi de mine si crede-ma ca asta fac:ma rog si pentru mine si pentru el si pentru fata noastra si pentru a-mi da DUMNEZEU putere sa fac voia LUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.